UVJETI I ODREDBE

UVJETI I ODREDBE

 

Način unosa

 

Korisnici mogu pristupiti Usluzi na sljedeće načine, ako su dostupni:

 

Ova web stranica

 

kratka poruka

 

Mobilni internet

 

SMS Premium pristup – Opći uvjeti

 

2.1. Dajući nam svoj broj mobilnog telefona online, u online oglašavanju ili putem drugih promocija, dobivate pristup odabranoj usluzi. Suglasni ste da su sve informacije koje pružite putem naše web stranice ili na neki drugi način istinite, točne i potpune te ćete osigurati da su te informacije uvijek točne i ažurne. Zadržavamo pravo zatražiti potvrdu vaše dobi, identiteta i kontakt podataka.

 

2.2. Možda će vam biti naplaćen svaki SMS kada primite SMS poslan na svoj mobilni telefon koji se zatim naplaćuje prilikom isporuke. Ovo je objašnjeno u odjeljku Naplata putem SMS-a ovih Uvjeta.

 

Fakturiranje putem SMS-a

 

2.3. Ako imate pristup Internetu; Nakon što nam pošaljete svoj broj mobilnog telefona tijekom jednog od naših online događaja, možete potvrditi svoju registraciju na jedan od sljedećih načina: Primit ćete tekstualnu poruku u kojoj se od vas traži da potvrdite svoj odgovor na registraciju putem tekstualne poruke ili PIN-a. bit će poslana putem SMS-a kako bi se potvrdilo da je vaš broj mobilnog telefona točan.

 

2.4. Nakon prijave na uslugu, na broj vašeg mobilnog telefona šalje se potvrdna poruka sa zahvalom na pridruživanju. Smatrajte svoju registraciju uspješnom samo ako ste od nas primili potvrdnu e-poruku. slovo.

 

2.5. Besplatna poruka “podsjetnik na potrošnju” šalje se na vaš telefon prije plaćanja. Ovo će potvrditi uslugu za koju ste se prijavili, troškove povezane s njom i podsjetiti vas kako zaustaviti uslugu kako više ne biste primali premium SMS. Obavezno spremite ovu poruku na svoj telefon za buduću upotrebu.

 

2.6. Nakon što potvrdite svoju prijavu na uslugu, primit ćete obavijesti o potpuno novom ekskluzivnom kuponu. Dobivate samo tri poruke tjedno. Promovirani događaj nudi ekskluzivne popuste/kupone vodećih domaćih i međunarodnih brendova. Uvjete i odredbe ove ponude možete pronaći u promociji.

 

2.7. Cijena usluge je 20,00 kn  (2,65 EUR) po primljenom sms-u. Klikom na gumb pokreće se usluga i vodi vas do okvira za poruke. Za narudžbu usluge pošaljite ključnu riječ IQGAMES na 860860.

 

Nastavak Općih uvjeta

Naša linija za pomoć je 016388142 ili e-poštom na [email protected] Slobodno nas nazovite ako imate bilo kakvih komentara o našim uslugama. Ovaj broj također možete koristiti za odjavu od usluge.

 

2.8. Organizator zadržava pravo privremeno ili trajno promijeniti ili obustaviti ponuđene usluge i pretplate.

 

Vrijeme za razmatranje

 

Ako otkažete pretplatu na uslugu unutar 14 dana, imate mogućnost zatražiti povrat novca za prva dva tjedna usluge unutar razdoblja od 14 dana, ako želite. Ako to želite učiniti u roku od 14 dana od dana unosa, kontaktirajte korisničku službu na 016388142.

 

  1. Odjavite se

 

Da biste otkazali pretplatu, jednostavno odgovorite “stop” na sve servisne poruke primljene na vaš telefon. Ova tekstualna poruka ne razlikuje velika i mala slova, ali neke druge varijacije ovog teksta možda neće biti podržane (kao što je stop). Imajte na umu da je usluga uspješno zaustavljena tek nakon primitka BESPLATNOG SMS-a s odgovorom s istog kratkog koda, tj. “Sve usluge za ovaj kratki kod sada su obustavljene. Za ponovno pokretanje najnovije, pošaljite poruku natrag. Služba za korisnike 016388142. Ako niste primili SMS o tome.