УСЛОВИ

УСЛОВИ

 

 

 

Метод уноса

 

 

 

Корисници могу приступити Сервису на следеће начине, ако су доступни:

 

 

 

Ова веб локација

 

 

 

кратка порука

 

 

 

Мобилни интернет

 

 

 

СМС Премиум приступ – Општи услови

 

 

 

2.1. Дајући нам свој број мобилног телефона на мрежи, у онлајн оглашавању или путем других промоција, добијате приступ одабраној услузи. Сагласни сте да су све информације које пружите преко наше веб странице или на други начин истините, тачне и потпуне и обезбедићете да ове информације увек буду тачне и ажурне. Задржавамо право да затражимо потврду ваших година, идентитета и контакт информације.

 

 

 

2.2. Можда ће вам бити наплаћен сваки СМС када примите СМС послат на ваш мобилни телефон који се затим наплаћује приликом испоруке. Ово је објашњено у одељку СМС наплата ових Услова.

 

 

 

Фактурисање путем СМС-а

 

 

 

2.3. Ако имате приступ Интернету; Након што нам доставите свој број мобилног телефона током једног од наших онлајн догађаја, своју регистрацију можете потврдити на један од следећих начина: Добићете текстуалну поруку у којој се од вас тражи да потврдите свој одговор на регистрацију путем текстуалне поруке или ПИН-а. ће бити послат путем СМС-а да потврди да је ваш број мобилног телефона тачан.

 

 

 

2.4. Након регистрације за услугу, на број вашег мобилног телефона шаље се порука са потврдом са захвалношћу што сте се придружили. Сматрајте да је ваша регистрација успешна само ако сте од нас примили е-поруку са потврдом. писмо.

 

 

 

2.5. Бесплатна порука „подсетник о потрошњи“ се шаље на ваш телефон пре плаћања. Ово ће потврдити услугу за коју сте се пријавили, трошкове повезане са њом и подсетити вас како да зауставите услугу како више не бисте примали премијум СМС. Обавезно сачувајте ову поруку на свом телефону за будућу употребу.

 

 

 

2.6. Након што потврдите своју претплату на услугу, добићете обавештења о потпуно новом ексклузивном купону. Добијате само три поруке недељно. Промотивни догађај нуди ексклузивне попусте/купоне водећих домаћих и међународних брендова. Услове и одредбе ове понуде можете пронаћи у промоцији.

 

 

 

2.7. Цена услуге је 3,20 евра по примљеном СМС-у. Кликом на дугме покреће се услуга и води се до оквира за поруке. Да бисте наручили услугу, пошаљите кључну реч ИКГАМЕС на 14884.

 

 

 

Наставак Општих услова

 

Наша линија за помоћ је 020405889 или емаил сцхоолинг-ик.ме@силверлинес.инфо. Слободно нас позовите ако имате било какве коментаре о нашим услугама. Такође можете користити овај број да се одјавите са услуге.

 

 

 

2.8. Организатор задржава право да привремено или трајно промени или обустави понуђене услуге и претплате.

 

 

 

Време је за разматрање

 

 

 

Ако откажете претплату на услугу у року од 14 дана, имате могућност да затражите повраћај новца за прве две недеље услуге у року од 14 дана, ако желите. Ако то желите да урадите у року од 14 дана од датума уласка, контактирајте корисничку подршку на 020405889.

 

 

 

Одјава

 

 

Да бисте отказали своју претплату, једноставно одговорите „стоп“ на све сервисне поруке примљене на ваш телефон. Ова текстуална порука не разликује велика и мала слова, али неке друге варијације овог текста можда неће бити подржане (као што је стоп). Имајте на уму да се услуга успешно зауставља тек након што добијете БЕСПЛАТНИ СМС одговор са истог кратког кода, тј. „Све услуге за овај кратки код су сада суспендоване. Да бисте поново покренули најновији, пошаљите поруку назад. Служба за кориснике 020405889. Ако нисте добили СМС о томе.