EHDOT

EHDOT

 

Syöttötapa

 

Käyttäjät voivat käyttää Palvelua seuraavilla tavoilla, jos mahdollista:

 

 

Tämä sivusto

 

lyhyt viesti

Mobiili internet

SMS Premium Access – Yleiset ehdot

 

 

2.1. Kun annat meille matkapuhelinnumerosi verkossa, verkkomainonnan tai muiden kampanjoiden kautta, pääset käyttämään valittua palvelua. Hyväksyt, että kaikki verkkosivustomme kautta tai muutoin antamasi tiedot ovat tosia, tarkkoja ja täydellisiä, ja varmistat, että nämä tiedot ovat aina tarkkoja ja ajan tasalla. Pidätämme oikeuden pyytää vahvistusta ikäsi, henkilöllisyytesi ja yhteystietosi.

 

2.2. Sinua voidaan veloittaa tekstiviestistä, jos saat matkapuhelimeesi lähetetyn tekstiviestin, joka veloitetaan toimituksen yhteydessä. Tämä on selitetty näiden ehtojen tekstiviestilaskutusosiossa.

 

Laskutus tekstiviestillä

 

2.3. Jos sinulla on pääsy Internetiin; Kun olet lähettänyt meille matkapuhelinnumerosi jonkin online-tapahtumamme aikana, voit vahvistaa ilmoittautumisesi jollakin seuraavista tavoista: Saat tekstiviestin, jossa sinua pyydetään vahvistamaan rekisteröintivastauksesi tekstiviestillä tai PIN-koodilla. lähetetään tekstiviestinä matkapuhelinnumerosi oikeaksi vahvistamiseksi.

 

2.4. Palveluun liittymisen jälkeen matkapuhelinnumeroosi lähetetään vahvistusviesti, jossa kiitos liittymisestä. Pidä rekisteröintiäsi onnistuneena vain, jos olet saanut meiltä vahvistussähköpostin. kirje.

 

2.5. Ennen maksamista puhelimeesi lähetetään ilmainen “kulutusmuistutus”. Tämä vahvistaa palvelun, johon olet rekisteröitynyt, siihen liittyvät kulut ja muistuttaa kuinka lopettaa palvelu, jotta et enää saa maksullisia tekstiviestejä. Muista tallentaa tämä viesti puhelimeesi myöhempää tarvetta varten.

 

2.6. Kun olet vahvistanut palvelun tilauksesi, saat ilmoituksia upouudesta eksklusiivisesta kupongista. Saat vain kolme viestiä viikossa. Mainostettu tapahtuma tarjoaa eksklusiivisia alennuksia/kuponkeja johtavilta kotimaisilta ja kansainvälisiltä brändeiltä. Tämän tarjouksen ehdot löytyvät kampanjasta.

 

 

2.7. Palvelun hinta on 9,90 euroa per vastaanotettu tekstiviesti. Napsauttaminen käynnistää palvelun ja vie sinut viestilaatikkoon. Tilaa palvelu lähettämällä avainsana IQGAMES numeroon 17271.

 

Yleisten sopimusehtojen jatkoa

 

Onko sinulla kysymyksiä? Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

 

2.8. Järjestäjä pidättää oikeuden tilapäisesti tai pysyvästi muuttaa tai keskeyttää tarjottuja palveluita ja tilauksia.

 

Aika harkita

Jos peruutat palvelun tilauksesi 14 päivän sisällä, sinulla on halutessasi mahdollisuus pyytää kahden ensimmäisen palveluviikon hyvitystä 14 päivän sisällä. Jos haluat tehdä tämän 14 päivän sisällä ilmoittautumispäivästä, lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

 

kirjautua ulos

 

Peruuta tilaus vastaamalla “stop” kaikkiin puhelimeen saapuviin palveluviesteihin. Tämä tekstiviesti ei erota isot ja pienet kirjaimet, mutta joitain tämän tekstin muita muunnelmia ei ehkä tueta (esim. stop). Huomaa, että palvelu lopetetaan onnistuneesti vasta saatuaan ILMAISEN vastaustekstiviestin samasta lyhytkoodista eli “Kaikki tämän lyhytkoodin palvelut on nyt pysäytetty. Käynnistä jälkimmäinen uudelleen lähettämällä viesti takaisin. Asiakaspalvelu [email protected]. Jos et ole saanut tekstiviestiä asiasta.