ALLMÄNNA VILLKOR

ALLMÄNNA VILLKOR

Metod för introduktion

Användare kan logga in på tjänsten, om tillgänglig, genom att:

Denna sajt

SMS

Mobilt internet

Veckovis SMS Premium-åtkomst – Allmänna villkor

2.1. Genom att förse oss med ditt mobiltelefonnummer via Internet, onlineannonsering eller andra kampanjer får du tillgång till den valda tjänsten. Du samtycker till att all information du tillhandahåller via vår webbplats eller på annat sätt är sann, korrekt och fullständig och att du säkerställer att sådan information alltid är korrekt och aktuell. Vi förbehåller oss rätten att begära verifiering av din ålder, identitet och kontaktinformation.

2.2. Du kan komma att debiteras via SMS när du får sms skickade till din mobiltelefon, som sedan debiteras vid leverans. Detta förklaras i avsnittet SMS-fakturering i dessa villkor.

Fakturering via SMS

2.3. Om du har tillgång till Internet; Efter att du har skickat ditt mobiltelefonnummer till oss via ett av våra onlineevenemang kan du bekräfta din anmälan på något av följande sätt: du kommer antingen att få ett sms som ber dig bekräfta ditt registreringssvar via sms, eller så kommer en PIN-kod skickas via SMS för att bekräfta att ditt mobilnummer är korrekt.

2.4. Efter att du har loggat in på tjänsten skickas ett bekräftelsemeddelande till ditt mobilnummer där du tackar för att du gick in. Vänligen betrakta din registrering som framgångsrik endast om du har fått ett bekräftelsemeddelande från oss.

2.5. Innan du tar emot det fakturerade meddelandet kan du skicka ett “STOPP” för att avbryta prenumerationen från pågående tjänst och ta emot avgifter för avgifter. Ett gratis “kostnadspåminnelse”-meddelande skickas till din telefon innan fakturering. Detta kommer att bekräfta tjänsten du har anslutit dig till, de tillhörande kostnaderna och påminna dig om hur du stoppar tjänsten så att du inte längre får premium-SMS. Se till att spara detta meddelande på din telefon för framtida användning.

2.6. När du har bekräftat din inloggning till tjänsten kommer du att få meddelanden som meddelar dig om en helt ny exklusiv kupong. Du får bara tre meddelanden i veckan. Det marknadsförda evenemanget erbjuder exklusiva rabatter/kuponger från stora lokala och internationella varumärken. Villkoren för detta erbjudande finns i kampanjen.

2.7. Priset för tjänsten är 99Kr. Genom att klicka på knappen initieras tjänsten och du omdirigeras till meddelanderutan. För att beställa tjänsten, skicka nyckelordet IQ GAMES till numret 72027.

Fortsättning på de allmänna villkoren

2.8. Om mobilnätoperatören stöter på misslyckade försök att leverera ett premiummeddelande innan användaren skickar ett STOPP-kommando, kan nätverket fortfarande försöka leverera det misslyckade meddelandet även efter att STOPP-kommandot har skickats till promotorn. Användare förstår och accepterar att arrangören inte har någon kontroll över denna fråga. Arrangören kommer dock att se till att inga NYA bonusmeddelanden genereras efter att ha mottagit en giltig stopporder. Alla STOPP-kommandon besvaras i klartext, vilket bekräftar STOPP-kommandot och avslutar prenumerationen, som förklaras i avsnittet Optout på denna sida.

Vår hjälplinje är +46 720500350 . Ring oss gärna om du har synpunkter på våra tjänster. Du kan också använda detta nummer för att logga ut från tjänsten.

2.9. Arrangören förbehåller sig rätten att ändra eller stänga av, tillfälligt eller permanent, de tjänster och prenumerationer som den erbjuder dig.

Dags att överväga

Om du avregistrerar dig från tjänsten inom 14 dagar har du möjlighet att begära återbetalning för de första två veckorna av tjänsten under 14-dagarsperioden, om du så önskar. Om du vill göra det inom 14 dagar från inträdesdatumet, vänligen kontakta kundtjänst på +46 720500350 .

4. Logga ut

För att avsluta prenumerationen, svara helt enkelt “stopp” på alla servicemeddelanden som tas emot på din telefon. Detta textmeddelande är inte skiftlägeskänsligt, men någon annan variant av denna text kanske inte stöds (t.ex. stopp). Observera att tjänsten har stoppats framgångsrikt först efter att du fått ett GRATIS SMS med ett svar från samma kortkod, dvs. “Alla tjänster i denna kortkod är nu stoppade. För att starta om det senaste, skicka tillbaka meddelandet. Kundtjänst +46 720500350. Om du inte har fått ett sms om detta.