TINGIMUSED

TINGIMUSED

 

 

 

Sisestusmeetod

 

 

 

Kasutajad saavad Teenusele juurde pääseda järgmistel viisidel, kui need on saadaval:

 

 

 

See veebisait

 

 

 

lühisõnum

 

 

 

Mobiilne internet

 

 

 

SMS Premium juurdepääs – Üldtingimused

 

 

 

2.1. Esitades meile oma mobiiltelefoni numbri veebis, veebireklaamides või muude kampaaniate kaudu, saate juurdepääsu valitud teenusele. Nõustute, et kogu meie veebisaidi kaudu või muul viisil edastatav teave on tõene, täpne ja täielik ning tagate, et see teave on alati täpne ja ajakohane. Jätame endale õiguse nõuda teie vanuse, isiku ja kontaktandmete kinnitust.

 

 

 

2.2. Teilt võidakse võtta tasu iga SMS-i eest, kui saate teie mobiiltelefonile saadetud SMS-i, mille eest võetakse tasu kohaletoimetamisel. Seda selgitatakse käesolevate tingimuste jaotises SMS-arveldus.

 

 

 

Arveldamine SMS-iga

 

 

 

2.3. Kui teil on juurdepääs Internetile; Pärast seda, kui olete mõne meie veebiürituse ajal meile oma mobiiltelefoni numbri saatnud, saate oma registreerimise kinnitada ühel järgmistest viisidest: Saate tekstisõnumi, milles palutakse kinnitada oma registreerimisvastus tekstisõnumi või PIN-koodiga. saadetakse SMS-iga kinnitamaks, et teie mobiiltelefoni number on õige.

 

 

 

2.4. Pärast teenusega liitumist saadetakse teie mobiiltelefoni numbrile kinnitussõnum, mis tänab teid liitumise eest. Loe oma registreerimist edukaks ainult siis, kui oled saanud meilt kinnitusmeili. kiri.

 

 

 

2.5. Enne maksmist saadetakse teie telefonile tasuta sõnum “kulutamise meeldetuletus”. See kinnitab teenust, mille jaoks olete registreerunud, sellega seotud kulusid ja tuletab meelde, kuidas teenus peatada, et te ei saaks enam tasulisi SMS-e. Salvestage see sõnum edaspidiseks kasutamiseks kindlasti oma telefoni.

 

 

 

2.6. Pärast teenuse tellimise kinnitamist saate teateid uhiuue eksklusiivse kupongi kohta. Saate nädalas vaid kolm sõnumit. Reklaamitud üritus pakub eksklusiivseid allahindlusi/kuponge juhtivatelt kodumaistelt ja rahvusvahelistelt kaubamärkidelt. Selle pakkumise tingimused leiate kampaaniast.

 

 

 

2.7. Teenuse hind on 5,00 EUR iga saabunud SMS-i kohta. Nupule klõpsamine käivitab teenuse ja suunab teid sõnumikasti. Teenuse tellimiseks saada märksõna IQGAMES numbril 1206.

 

 

 

Üldtingimuste jätk

 

Meie infotelefon on +358923165143 või meiliaadressil [email protected]. Helistage meile, kui teil on meie teenuste kohta kommentaare. Seda numbrit saate kasutada ka teenuse tellimusest loobumiseks.

 

 

 

2.8. Korraldaja jätab endale õiguse ajutiselt või lõplikult muuta või peatada pakutavaid teenuseid ja tellimusi.

 

 

 

Aeg kaaluda

 

 

 

Kui tühistate teenuse tellimuse 14 päeva jooksul, on teil soovi korral võimalus taotleda 14 päeva jooksul esimese kahe teenusenädala raha tagasi. Kui soovite seda teha 14 päeva jooksul alates sisenemise kuupäevast, võtke ühendust klienditeenindusega telefonil +358923165143 .

 

 

 

Logi välja

 

 

Tellimuse tühistamiseks vastake kõigile telefoni saabunud teenusesõnumitele lihtsalt “stopp”. See tekstsõnum ei ole tõstutundlik, kuid selle teksti mõnda muud variatsiooni ei pruugita toetada (nt stopp). Pange tähele, et teenus peatatakse edukalt alles pärast samalt lühikoodilt TASUTA vastuse SMS-i saamist, st “Kõik selle lühikoodi teenused on nüüd peatatud. Viimase taaskäivitamiseks saatke sõnum tagasi. Klienditeenindus +358923165143 . Kui te pole selle kohta SMS-i saanud.