NOTEIKUMI UN NOSACĪJUMI

NOTEIKUMI UN NOSACĪJUMI

 

Ieejas metode

 

Lietotāji var piekļūt Pakalpojumam šādos veidos, ja tādi ir pieejami:

 

Šī vietne

 

īsziņa

 

Mobilais internets

 

SMS Premium piekļuve — vispārīgie noteikumi un nosacījumi

 

2.1. Sniedzot mums savu mobilā tālruņa numuru tiešsaistē, tiešsaistes reklāmā vai citās akcijās, jūs iegūstat piekļuvi izvēlētajam pakalpojumam. Jūs piekrītat, ka visa informācija, ko sniedzat mūsu tīmekļa vietnē vai citādi, ir patiesa, precīza un pilnīga, un jūs nodrošināsiet, ka šāda informācija vienmēr ir precīza un atjaunināta. Mēs paturam tiesības pieprasīt jūsu vecuma, identitātes un kontaktinformācijas pārbaudi.

 

2.2. No jums var tikt iekasēta maksa par īsziņu, kad saņemat uz jūsu mobilo tālruni nosūtītu īsziņu, kas tiek iekasēta piegādes brīdī. Tas ir izskaidrots šo noteikumu sadaļā SMS norēķini.

 

Rēķinu izrakstīšana ar SMS

 

2.3. Ja jums ir piekļuve internetam; Nosūtot mums savu mobilā tālruņa numuru kādā no mūsu tiešsaistes pasākumiem, jūs varat apstiprināt savu reģistrāciju vienā no šiem veidiem: Jūs saņemsiet īsziņu ar lūgumu apstiprināt reģistrācijas atbildi, izmantojot īsziņu vai PIN kodu. tiks nosūtīta ar SMS, lai apstiprinātu, ka jūsu mobilā tālruņa numurs ir pareizs.

 

2.4. Pēc pierakstīšanās pakalpojumā uz jūsu mobilā tālruņa numuru tiek nosūtīts apstiprinājuma ziņojums, kurā pateicamies par pievienošanos. Uzskatiet savu reģistrāciju par veiksmīgu tikai tad, ja esat saņēmis no mums apstiprinājuma e-pastu. vēstule.

 

2.5. Pirms maksāšanas uz jūsu tālruni tiek nosūtīts bezmaksas ziņojums par atgādinājumu par tēriņiem. Tas apstiprinās pakalpojumu, kuram esat reģistrējies, ar to saistītās izmaksas un atgādinās, kā pārtraukt pakalpojumu, lai jūs vairs nesaņemtu maksas SMS. Noteikti saglabājiet šo ziņojumu savā tālrunī turpmākai uzziņai.

 

2.6. Kad būsiet apstiprinājis savu pieteikšanos pakalpojumā, jūs saņemsiet paziņojumus, kas informēs par pilnīgi jaunu ekskluzīvu kuponu. Jūs saņemat tikai trīs ziņas nedēļā. Reklamētais pasākums piedāvā ekskluzīvas atlaides/kuponus no vadošajiem vietējiem un starptautiskiem zīmoliem. Ar šī piedāvājuma noteikumiem un nosacījumiem varat iepazīties akcijā.

 

2.7. Pakalpojuma cena 4,38 EUR par vienu saņemto sms. Noklikšķinot uz pogas, pakalpojums tiek palaists un tiek atvērts ziņojumu lodziņš. Lai pasūtītu pakalpojumu, sūtiet atslēgas vārdu IQGAMES uz 1328.

 

Vispārējo noteikumu un nosacījumu turpinājums

 

Mūsu palīdzības tālrunis ir 067875079 vai e-pasts pa pastu [email protected] . Ja jums ir kādi komentāri par mūsu pakalpojumiem, lūdzu, zvaniet mums. Varat arī izmantot šo numuru, lai anulētu pakalpojuma abonementu.

 

2.8. Organizators patur tiesības uz laiku vai pastāvīgi mainīt vai apturēt jums piedāvātos pakalpojumus un abonementus.

 

Laiks apsvērt

 

Ja anulējat pakalpojuma abonementu 14 dienu laikā, jums ir iespēja pieprasīt naudas atmaksu par pirmajām divām pakalpojuma nedēļām 14 dienu laikā, ja vēlaties. Ja vēlaties to izdarīt 14 dienu laikā no ierakstīšanas datuma, lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas dienestu pa tālruni 067875079.

 

  1. Atteikties

 

Lai anulētu abonementu, vienkārši atbildiet “stop” uz visām pakalpojumu ziņām, kas saņemtas tālrunī. Šī īsziņa nav reģistrjutīga, taču daži citi šī teksta varianti var netikt atbalstīti (piemēram, stop). Lūdzu, ņemiet vērā, ka pakalpojums tika veiksmīgi apturēts tikai pēc BEZMAKSAS SMS saņemšanas ar atbildi no tā paša īskoda, ti. “Visi šī īskoda pakalpojumi tagad ir apturēti. Lai restartētu jaunāko, sūtiet ziņojumu atpakaļ. Klientu apkalpošana 067875079. Ja nesaņēmāt SMS par to.