TERMINAI IR SĄLYGOS

TERMINAI IR SĄLYGOS

 

Įvedimo būdas

 

Vartotojai gali prisijungti prie Paslaugos, jei yra, šiais būdais:

 

Ši svetainė

 

trumpoji žinutė

 

Mobilusis internetas

 

SMS Premium prieiga – Bendrosios sąlygos

 

2.1. Internetu, internetinėje reklamoje ar kitomis akcijomis suteikę mums savo mobiliojo telefono numerį, jūs gaunate prieigą prie pasirinktos paslaugos. Jūs sutinkate, kad bet kokia informacija, kurią pateikiate per mūsų svetainę ar kitu būdu, yra tikra, tiksli ir išsami, ir užtikrinsite, kad tokia informacija visada būtų tiksli ir atnaujinta. Pasiliekame teisę prašyti patvirtinti jūsų amžių, tapatybę ir kontaktinę informaciją.

 

2.2. Galite būti apmokestinti SMS žinute, kai gaunate SMS, atsiųstą į jūsų mobilųjį telefoną, kuris vėliau apmokestinamas pristatymo metu. Tai paaiškinta šių sąlygų SMS atsiskaitymo skyriuje.

 

Sąskaitų išrašymas SMS žinute

 

2.3. Jei turite prieigą prie interneto; Atsiuntę mums savo mobiliojo telefono numerį per vieną iš mūsų internetinių renginių, galite patvirtinti savo registraciją vienu iš šių būdų: gausite tekstinį pranešimą, kuriame bus prašoma patvirtinti registracijos atsakymą teksto žinute, arba PIN kodą. bus išsiųstas SMS žinute, kad patvirtintumėte, jog jūsų mobiliojo telefono numeris yra teisingas.

 

2.4. Prisijungus prie paslaugos, jūsų mobiliojo telefono numeriu siunčiamas patvirtinimo pranešimas, kuriame dėkojama, kad prisijungėte. Laikykite savo registraciją sėkminga tik tuo atveju, jei iš mūsų gavote patvirtinimo el. laišką.

 

2.5.  Kad atsisakytumėte teikiamos paslaugos prenumeratos ir gautumėte mokėjimų grąžinimus. Prieš atsiskaitant į jūsų telefoną išsiunčiamas nemokamas „priminimo apie išlaidas“ pranešimas. Tai patvirtins paslaugą, prie kurios prisijungėte, susijusias išlaidas ir primins, kaip sustabdyti paslaugą, kad nebegautumėte aukščiausios kokybės SMS. Būtinai išsaugokite šį pranešimą savo telefone, kad galėtumėte pasinaudoti ateityje.

 

2.6. Kai patvirtinsite savo prisijungimą prie paslaugos, gausite pranešimus, pranešančius apie visiškai naują išskirtinį kuponą. Per savaitę gaunate tik tris žinutes. Reklamuojamas renginys siūlo išskirtines nuolaidas / kuponus iš pagrindinių vietinių ir tarptautinių prekių ženklų. Šio pasiūlymo sąlygas rasite akcijoje.

 

2.7. Paslaugos kaina 4,34 už gautą sms. Spustelėjus mygtuką, paslauga pradedama ir nukreipiama į pranešimų laukelį. Norėdami užsisakyti paslaugą, siųskite raktažodį IQGAMES numeriu 1328.

 

Bendrųjų sąlygų tęsinys

Mūsų pagalbos linija yra +358923165143 arba el. paštu [email protected]. Nedvejodami skambinkite mums, jei turite kokių nors pastabų apie mūsų paslaugas. Šiuo numeriu taip pat galite atsijungti nuo paslaugos.

 

2.8. Organizatorius pasilieka teisę laikinai arba visam laikui keisti arba sustabdyti Jums siūlomas paslaugas ir abonementus.

 

Laikas apsvarstyti

 

Jei atsisakote paslaugos prenumeratos per 14 dienų, jei norite, turite galimybę prašyti grąžinti pinigus už pirmąsias dvi paslaugos savaites per 14 dienų laikotarpį. Jei norite tai padaryti per 14 dienų nuo įėjimo datos, susisiekite su klientų aptarnavimo tarnyba telefonu +358923165143

 

  1. Atsijunkite

 

Norėdami atsisakyti prenumeratos, tiesiog atsakykite „stop“ į visus paslaugų pranešimus, gautus jūsų telefone. Šis tekstinis pranešimas neskiria didžiųjų ir mažųjų raidžių, tačiau kai kurie kiti šio teksto variantai gali būti nepalaikomi (pvz., sustabdyti). Atkreipkite dėmesį, kad paslauga buvo sėkmingai sustabdyta tik gavus NEMOKAMĄ SMS su atsakymu iš to paties trumpojo kodo, ty. „Visos šio trumpojo kodo paslaugos dabar sustabdytos. Norėdami iš naujo paleisti naujausią, išsiųskite pranešimą atgal. Klientų aptarnavimas +358923165143. Jei negavote SMS apie tai.